THOGS - Seikkailukirja

Seikkailukirjassa on viisi ennen julkaisematonta seikkailua ja kaksi täältä THOGSin kotisivuilta löytyvää seikkailua. Seikkailuissa kaikki sivuviittaukset ovat THOGSin versioihin 3/3.1, mutta pelaaminen onnistuu myös periaatteessa vaikka ykkösversiolla. Tälläisessä tapauksessa pelinpitäjä joutuu improvisoimaan asiat joita ei ollenkaan käsitellä vanhemmissa versiossa. Suosittelen kuitenkin vähintään versiota 2/2.1 ja maailmakirjaa (maailmakirja on sisällytetty versioon 3/3.1) pelaamiseen. Tämän kirjasen takakansi on sama hahmolomake, joka on versiossa 3/3.1 ja se on mukana vanhempien versioiden omistajille, sekä niille joiden sääntökirjassa hahmolomake on kulunut tai likaantunut.

Seikkailukirjan seikkailut

Kylä Sardocin Saarella

Hahmot ovat koko ikänsä asuneet kylässä Sardocin saarella kaikki on ollut hyvin ja elämä on ollut mutkatonta kunnes kylän hautausmaalla lepäävät kuolleet ovat syystä tai toisesta alkaneet nousta haudoistaan. Vielä on ollut rauhallista, mutta miksi ne heräävät "eloon", mihin ne menevät ja pysyvätkö ne poissa?

Kylä Sardocin Saarella II

Kaikki näyttää olevan taas hetkisen kunnossa, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää...

Riimukivet

Hahmot pääsevät merkillisten riimukivien jäljille. Kivissä on ennustuksia, jotka näyttävät käyvän toteen kerta toisensa jälkeen. Pitäisikö huolestua, kun kivistä viimeinen ennustaa maailmanloppua?

Sota Qualenista

Hahmot menevät Sebolin rauhattomaan kaupunkiin aikomuksenaan rikastua. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, kun heidät värvätään paikalliseen sotaan. Rikastumseen on silti mahdollisuuksia, vaikka riskit nousivat juuri korkeammalle kuin koskaan...

Bolcarien paluu

Hirviön metsästäminen johtaa hahmot suuren mysteerin jäljille. Tavallista varakkaammalta näyttävä pikkuvirkamies ei olekaan sitä miltä näyttää, toisaalta mitä Xuljafeista voi odottaa? Pikkuvirkamiehellä on pahat mielessä, mutta eikö tunnukin, ettei hän olisi selvinnyt tästä kaikesta yksinään...?

Nojal Fold

Gyrtuniin sijoittuvassa tarinassa paikallinen Carh-sankari Nojal Fold on kuollut ja monet häntä palvelleet vähäisemmät uskotut ovat nyt aikeissa laajentaa alueitaan... Nojal ei kuollut vanhuuteen, eli joku näistä pyrkyreistä on todennäköisesti tapattanut hänet ja kysymys kuuluukin nyt... Kuka?

Musta Tikari

Jatkoa seikkailulle "Nojal Fold". Petturi hovissa on paljastunut ja kuningas määrää, että hänet ajetaan kiinni vaikka se tapahtuisi vasta maan äärissä. Kuinka kuninkaalle voisi väittää vastaan?

sivun alkuunSivun alkuun

Tilaa THOGS
THOGS-tuotteet. Uutuutena seikkalukirja. Viimeisin sääntökirja THOGS v3.1 ja muita tuotteita.

THOGS v4 -projekti
THOGS v4 beta julkaistu! (Uusin merkintä: 27.7. 2012)

The Hunters Of Golden Sirbul. Fantasiaroolipeli. Copyright 1995-2012 © Ilmari Virtanen.